MEE locatie in de buurt

Koffieochtend Mijn kind is bijzonder

Locatie(s)
  • Woudenberg

Voor veel ouders begint het met een gevoel… er is ‘iets’ met mijn kind. Dan begint de zoektocht naar een antwoord en krijg je een diagnose, een naam, de bevestiging…. Jouw kind is bijzonder.

Een kind die speciale aandacht van jou als ouder(s) vraagt, bij alle dingen. Of het nu gaat over het vinden van een geschikte school, passende sport of goede zorg. Je moet steeds afwegen wat het beste bij jouw kind en jullie situatie past.

MEE organiseert samen met steunpunt mantelzorg Woudenberg de koffieochtend ‘mijn kind is bijzonder’. Een gespreksgroep voor ouders van kinderen met ASS, ADHD, hoogbegaafdheid, hoog sensitief, een lichamelijke of verstandelijke beperking.

Wat gaan we doen#

Het ontmoeten van lotgenoten en het uitwisselen van ervaringen staat centraal. De bijeenkomsten zijn gezellig en bieden ruimte voor herkenning en delen van ervaringen, tips en vragen. Ieder heeft zijn/haar eigen verhaal. Ook wordt er regelmatig een onderwerp behandeld ter ondersteuning bij de zorg en opvoeding. Dit doen we onder het genot van een kop lekkere koffie en thee.

Deelname is gratis#

Er zijn geen kosten verbonden aan deelname aan de koffieochtend.

Interesse?#

Wil je graag deelnemen? vul onderstaand formulier in of stuur een mailtje naar woudenberg@mee-ugv.nl.

Zodra de koffieochtend weer van start gaat nemen we contact met je op.

​​
  • Hidden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Scroll to top