MEE in Bunschoten

Onafhankelijke cliƫntondersteuning

Heeft u vragen over zorgtaken, opvoeding, onderwijs, wonen of werk en inkomen? En zoekt u iemand die met u meedenkt? MEE geeft gratis informatie, advies en ondersteuning.

Bijvoorbeeld bij het voorbereiden van een (keukentafel)gesprek met de gemeente. Bij vragen en knelpunten over de zorg die u krijgt. Of het aanvragen van een indicatie voor  langdurige zorg (Wlz).

Hulp van MEE is gratis

MEE is onafhankelijk. Dat betekent dat wij naast u staan. Samen kijken we wat het beste is voor u. Zodat u uiteindelijk zelf keuzes kunt maken die bij u passen. Onze hulp is altijd gratis. U heeft geen verwijzing nodig en u betaalt geen eigen bijdrage.

Bel of stuur een e-mail 

Voor informatie, advies en ondersteuning kunt u rechtstreeks contact opnemen met MEE Utrecht, Gooi & Vecht. Bel gerust of stuur een e-mail. We helpen u graag.

T 030 264 22 55  |  clientondersteuning@mee-ugv.nl

Heeft u een indicatie voor langdurige zorg (Wlz)?

En heeft u vragen over de keuze voor een zorgaanbieder of zorgvorm? Of heeft u misschien al zorg, maar wilt u die veranderen of bent u daar niet tevreden over? U kunt rechtstreeks contact opnemen met een cliëntondersteuner van MEE. In de Wet langdurige zorg (Wlz) is geregeld dat u hier kosteloos gebruik van kunt maken.

T 030 264 22 22 | wlz@mee-ugv.nl