MEE in Gooise Meren

Onafhankelijke cliƫntondersteuning in Naarden, Bussum en Muiden

Heeft u vragen over zorgtaken, opvoeding, onderwijs, wonen, werk of inkomen? Of loopt u vast in de samenwerking met zorgorganisaties? En zoekt u iemand die met u meedenkt en naast u staat? Dan kunt u gratis hulp krijgen van een onafhankelijke cliëntondersteuner. 

Een cliëntondersteuner van MEE denkt met u mee en geeft informatie en advies, zodat u zelf weer verder kunt. Bijvoorbeeld bij de voorbereiding van een ‘keukentafelgesprek’, het indienen van een aanvraag of het maken van een persoonlijk plan.

Hulp van MEE is gratis

MEE is onafhankelijk. Dat betekent dat wij naast u staan. Samen kijken we wat het beste is voor u. Zodat u uiteindelijk zelf keuzes kunt maken die bij u passen. Onze hulp is altijd gratis. U heeft geen verwijzing nodig en u betaalt geen eigen bijdrage.

Bel of stuur een e-mail 

Voor informatie, advies en ondersteuning kunt u rechtstreeks contact opnemen met MEE. Bel gerust of stuur een e-mail. We helpen u graag.

T 035 303 01 68
gooisemeren@mee-ugv.nl  

Inloopspreekuur

U kunt met uw vraag ook terecht tijdens het inloopspreekuur:
Elke dinsdag van 10.30 - 12.00 uur in bilbiotheek Gooi en meer, Wilhelminaplantsoen 18 in Bussum.

Heeft u een indicatie voor langdurige zorg (Wlz)?

En heeft u vragen over de keuze voor een zorgaanbieder of zorgvorm? Of heeft u misschien al zorg, maar wilt u die veranderen of bent u daar niet tevreden over? U kunt rechtstreeks contact opnemen met een cliëntondersteuner van MEE. In de Wet langdurige zorg (Wlz) is geregeld dat u hier kosteloos gebruik van kunt maken.

T 030 264 22 22
wlz@mee-ugv.nl

Crisiskaart

Met een crisiskaart bedenk je, in goede tijden, hoe jouw crisisopvang er uit zou moeten zien bij een (psychische) crisis. Je maakt, met hulp van een consulent, je eigen crisisplan en een Crisiskaart. Klik hier voor meer informatie over de Crisiskaart.