twee vrouwen in gesprek

MEE zoekt ervaringsdeskundigen (vrijwilligers) in Hilversum

MEE maakt meedoen mogelijk

Het ideaal van MEE is een samenleving waarin iedereen meedoet. Wij ondersteunen mensen met een beperking, bijvoorbeeld een lichamelijke of psychische beperking, NAH of een vorm van autisme. MEE heeft jarenlange ervaring in het versterken van de eigen kracht van mensen en hun netwerk.

MEE is de wegwijzer op het gebied van hulp, zorg en ondersteuning. We kennen de sociale kaart, weten de juiste route en we helpen inwoners in Hilversum lokaal in de wijk.

Wij zoeken:

MEE zoekt enthousiaste mensen uit Hilversum die ervaring hebben met het leven met een beperking en hun ervaring op vrijwillige basis willen inzetten als ervaringsdeskundige. Ook mantelzorgers zijn van harte welkom.

  • Kan je goed luisteren en heb je veel geduld?
  • Herken jij in een gesprek waar je met jouw ervaring meerwaarde biedt voor cliënten of voor de professionals in de wijk?

Dan zijn we op zoek naar jou!

Wat ga je doen:

  • Je bent aanwezig bij spreekuren in de wijk
  • Je biedt korte ondersteuning aan cliënten.
  • Je vult MEE-consulenten aan bij trajecten met cliënten

Wat bieden wij:

Je krijgt goede begeleiding, een training tot ervaringsdeskundige, een onkostenvergoeding en intervisie. Elke acht weken heb je overleg met andere ervaringsdeskundigen.

Zet jij de eerste stap?
Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Ada Grasmeijer, coördinator ervaringsdeskundigen Hilversum. a.grasmeijer@mee-ugv.nl