consulent en client in gesprek

Vacature Consulent MEE WMo en Wlz

 

MEE Utrecht, Gooi & Vecht is een organisatie die ondersteuning biedt aan kwetsbare burgers in een groot aantal gemeenten in de provincie Utrecht en regio ’t Gooi. Onze consulenten werken in de diverse gemeenten zowel in de basisinfrastructuur als in sociale (wijk-) teams. Zij ondersteunen de cliënt op alle terreinen van het dagelijks leven. MEE levert daarnaast Kennis en Adviesdiensten in het sociaal domein, zoals projectleiding & training en opleiding.

Voor de WLZ en WMO cliëntondersteuning, zoeken wij per direct een:  

Deskundige consulent MEE WLZ en WMO vacaturenummer 20190801-43Uie

voor 24 tot 36 uur per week, voor de duur van 1 jaar

Functie-inhoud


De consulent voert de onafhankelijke cliëntondersteuning WLZ uit voor de provincie Utrecht en regio ’t Gooi. De  ondersteuning is gericht op het versterken van de positie van de inwoners in de zoektocht naar passende zorg en  ondersteuning onder andere binnen de WLZ . De consulent biedt binnen de WLZ informatie, advies en kortdurende ondersteuning. De consulent gaat uit van de eigen kracht van de cliënt, waarbij zo nodig het sociale netwerk wordt versterkt.

Daarnaast biedt de consulent onafhankelijke cliëntondersteuning WMO voor een groot aantal gemeenten in het werkgebied. De consulent werkt binnen een teamverband maar heeft de verantwoordelijkheid voor een eigen caseload. De consulent is een breed inzetbare generalist vanwege de diversiteit aan vragen.

Je werkt vanuit de vestiging in Utrecht.

Functie-eisen

 

  • een voor de functie relevante afgeronde hbo-opleiding (bv. Social Work, MWD, SPH)
  • meerdere jaren ervaring in een vergelijkbare functie is vereist, bij voorkeur in het werkveld rondom mensen met een beperking en chronische ziekte, zoals bijvoorbeeld NAH, LVB, autisme, dementie of GGZ
  • actuele kennis van  wet- en regelgeving in het sociaal domein
  • planmatig en resultaatgericht kunnen werken
  • goed kunnen rapporteren/registreren
  • MEE werkt met ervaringsdeskundigen. Bereidheid tot inzet van eigen ervaringsdeskundigheid is een pré
  • in bezit van rijbewijs en auto

Salaris en arbeidsvoorwaarden


De CAO Gehandicaptenzorg is van toepassing. Het salaris voor deze functie is ingedeeld in FWG functiegroep 50 (van €2345,-  tot €3505,- ,afhankelijk van kennis en ervaring).

Informatie


Nadere informatie over deze vacature kun je opvragen bij Marieke Hengelaar, regiomanager, te bereiken via 030-2642200 of 06 13221572.

Sollicitaties ontvangen wij graag, o.v.v. het vacaturenummer, uiterlijk op 19 augustus a.s. op sollicitatie@meer-groep.nl, gericht aan Marijn van der Mijden, adviseur HRM.

Er wordt gelijktijdig intern en extern geworven. Bij gelijke geschiktheid hebben interne kandidaten voorrang.