juridisch advies

Vacature gedragsdeskundige Zeist & Utrecht

Standplaats: Zeist & Utrecht | Aantal uur: 24-36 uur | Niveau: WO

Ben jij een nieuwsgierige en objectieve gedragsdeskundige? Denk jij buiten de kaders? En ben jij op zoek naar een veelzijdige rol? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wat ga je doen

Als gedragsdeskundige bij MEE heb je een gevarieerd takenpakket, gericht op laagdrempelige vraagverheldering en beeldvorming.  Je sluit aan bij gesprekken met ouders, kinderen, volwassenen en/of hun netwerk. Je observeert, draagt bij aan diagnostisch onderzoek, je analyseert en adviseert. Verder ondersteun je consulenten van het Centrum voor Jeugd en Gezin (CJG) en Sociale Teams (ST) binnen de gemeente. En heb je een verbindende rol in de samenwerking met netwerkpartners zoals huisartsen, scholen, de GGD, SAVE, RSD, woningbouw, GGZ-instellingen etc.

Het is een zelfstandige functie met veel vrijheid. Je standplaats is Zeist voor 16/24 uur per week. De overige uren wordt je flexibel ingezet op aanvraag binnen de regio Utrecht. Binnen MEE ben je werkzaam in een team met 6 gedragsdeskundigen. Het is een hecht en betrokken team. Elke 4 weken kom je bij elkaar voor intervisie, met als doel om van elkaar te leren en elkaar scherp te houden.

Enthousiast? Lees dan snel verder!

Wat breng jij MEE

Levenservaring en mensenkennis. Je bent onafhankelijk en kijkt met een open visie naar de mens.  Daarnaast beschikt je over sterke en tactische communicatieve vaardigheden. Je haalt plezier uit netwerken en het opbouwen van relaties. Daarbij ben je zelfstandig en kan je goed schakelen binnen de verschillende aspecten van het werk.

Verder vragen wij:

 • Een relevante afgeronde WO opleiding, bij voorkeur Psychologie of Orthopedagogiek;
 • Een diagnostiekaantekening;
 • Kennis en werkervaring met systeemgericht werken, beeldvormend en/of screenend onderzoek;
 • Affiniteit met de doelgroep 0-100 jaar;
 • Een registratie als professional via SKJ of voldoende ervaring om je te registreren.

Wat biedt MEE

MEE investeert in zijn mensen. Training & ontwikkeling is een vast gegeven. Onder andere 3 keer per jaar organiseren wij MEE-dagen waarbij inhoud, training en kennis delen centraal staat. Daarnaast krijg je bij MEE ook echt de kans om nieuwe ideeën te ontwikkelen en te ontplooien. Je krijgt ruimte en support om jezelf te ontwikkelen.

Verder bieden wij:

 • Vrijheid en zelfstandigheid;
 • Een salaris tussen €3.084,- en €4.499,- bruto per maand o.b.v. 36 uur conform CAO VGN, FWG 60, 8% vakantiegeld en een eindejaarsuitkering van 8,33%;
 • Een goede reiskostenregeling;
 • Een laptop en mobiele telefoon;
 • 144 wettelijke vakantie uren en 57 persoonlijk budget levensfase uren o.b.v. 36 uur;
 • Flexibele werktijden en de mogelijkheid tot thuiswerken.

Wie is MEE

MEE maakt meedoen mogelijk. Ons ideaal is een samenleving waarin iedereen meedoet. MEE ondersteunt mensen met een beperking, bijvoorbeeld een verstandelijke, lichamelijke, psychische, chronische ziekte of een vorm van autisme. MEE heeft jarenlange ervaring in het versterken van de eigen kracht van mensen en hun netwerk.

Iedereen in Nederland heeft wettelijk recht op onafhankelijke cliëntondersteuning. MEE vindt het daarin belangrijk om echt naast de cliënt/ouders/mantelzorgers te staan. Een persoonlijke en praktische aanpak staat hierin centraal.

Je vindt ons in sociale wijkteams, loketten of de sociale basis binnen gemeentes. Onze professionals hebben afhankelijk van hun specialisme een ondersteunings-, hulpverlenings- of regisseursfunctie.

Als werkgever biedt MEE de mogelijkheid om vanuit eigen inzicht en vrijheid te werken. MEE staat voor deskundigheid, creativiteit, onafhankelijkheid en ondernemerschap. Wij investeren in kennis, hebben jaren lang ervaring  en stellen de mens centraal. Daarin richten we ons niet alleen op de kwetsbare medemens maar ook op jou!

Enthousiast? Solliciteer nu en stuur jouw sollicitatie o.v.v. vacaturenummer 48-19UGV naar sollicitatie@meer-groep.nl!

Wil je meer informatie of heb je een vraag over deze vacature. Neem contact op met onze HR Adviseur Marijn van der Mijden op 06-23590134 of m.van.der.mijden@meer-groep.nl (aanwezig op din/woe/don).

Een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG), maakt onderdeel uit van de procedure.

 

Trefwoorden: WO, gedragswetenschapper, psychologie, orthopedagogiek, welzijn, sociaal, Utrecht