clientondersteuner MEE in gesprek met client en naasten

Vacature Sociaal Werker

Standplaats: regio Utrecht | Aantal uur: 24 - 36 | Niveau: HBO

Ben jij flexibel? Werk je het liefst met mensen en houdt je van afwisseling in je baan? Dan hebben wij de uitdaging voor jou!

Wat ga je doen

In deze functie kom je vanuit onze organisatie te werken in verschillende rollen en voor verschillende opdrachtgevers binnen het sociaal domein. Hierbij moet je denken aan rollen als onafhankelijk cliëntondersteuner, WMO en WLZ consulent, consulent in een sociaal team of voor het Centrum voor Jeugd en Gezin (CJG).

Flexibel inzetbaar zijn houdt in dat je met de zekerheid van een dienstverband met vast aantal uren de gelegenheid krijgt om bij verschillende opdrachtgevers in ons werkgebied te werken. Hierdoor  krijg je in korte tijd zicht op de werkwijze van diverse organisaties en samenwerkingsverbanden in het sociaal domein. Je geeft advies, informatie en ondersteuning op maat. Je kijkt wat iemand zelf kan en welke vragen er liggen, met als doel de zelfredzaamheid te bevorderen. Je zet de cliënt in zijn eigen kracht. 

Ook professionals, mantelzorgers en familie kunnen een beroep op je doen. Je werkt als generalist en neemt kennis op het gebied van leven met een beperking mee. Je werkt vanuit de wijk, samen met professionals van andere organisaties. Binnen een wijkteam voer je casusregie en zorg je voor continuïteit van zorg en hulpverlening

Wat breng jij MEE

Sterke en tactische communicatieve vaardigheden, je bent betrokken en beschikt over een grote mate van inlevingsvermogen. Daarnaast maak je werkzaamheden gemakkelijk eigen, en bent daarmee snel up and running bij verandering van opdracht.

Verder vragen wij:

 • Een relevante afgeronde HBO opleiding (vereist), bij voorkeur MWD/SPH/Pedagogiek/Social Work;
 • Een registratie als professional via SKJ (vereist);
 • Ervaring als sociaal werker in wijk- of buurtteam;
 • Flexibiliteit, je moet het leuk vinden om steeds te wisselen van opdrachtgevers en werkzaamheden;
 • Affiniteit met de doelgroep 0-100 jaar;
 • Een rijbewijs en auto is een pré.

Wat biedt MEE

MEE investeert in zijn mensen. Training & ontwikkeling is een vast gegeven. Onder andere 3 keer per jaar organiseren wij MEE-dagen waarbij inhoud, training en kennis delen centraal staat. Daarnaast krijg je bij MEE ook echt de kans om nieuwe ideeën te ontwikkelen en te ontplooien. Hierin krijg je ruimte en support om jezelf te ontwikkelen.

Verder bieden wij:

 • Vrijheid en zelfstandigheid;
 • Een salaris tussen € 2.425,- en € 3.624,- bruto per maand o.b.v. 36 uur conform CAO VGN, FWG 50, 8% vakantiegeld en een eindejaarsuitkering van 8,33%;
 • Een goede reiskostenregeling;
 • Een laptop en mobiele telefoon;
 • 144 wettelijke vakantie uren en 57 persoonlijk budget levensfase uren o.b.v. 36 uur;
 • Flexibele werktijden en de mogelijkheid tot thuiswerken.

Wie is MEE

MEE maakt meedoen mogelijk. Ons ideaal is een samenleving waarin iedereen meedoet. MEE heeft jarenlange ervaring in het versterken van de eigen kracht van mensen en hun netwerk en de ondersteuning van mensen met een beperking, bijvoorbeeld een lichamelijke, psychische, chronische ziekte of een vorm van autisme.

Je vindt ons in sociale wijkteams, loketten of de sociale basis binnen gemeentes. Onze professionals hebben afhankelijk van hun specialisme een ondersteunings-, hulpverlenings- of regisseursfunctie.

Als werkgever biedt MEE de mogelijkheid om vanuit eigen inzicht en vrijheid te werken. MEE staat voor deskundigheid, creativiteit, onafhankelijkheid en ondernemerschap. Wij investeren in kennis, hebben jaren lang ervaring  en stellen de mens centraal. Daarin richten we ons niet alleen op de kwetsbare medemens maar ook op jou

Enthousiast? Solliciteer nu en stuur jouw sollicitatie naar sollicitatie@meer-groep.nl!

Wil je meer informatie of heb je een vraag over deze vacature. Neem contact op onze met HR Adviseur Marijn van der Mijden via 06-23590134 of sollicitatie@meer-groep.nl (aanwezig op din/woe/don).

Een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG), maakt onderdeel uit van de procedure.

Trefwoorden: maatschappelijk werk, welzijn, social work, cliënt, consulent, ondersteuning, gemeente, vacature, Amsterdam, sociaal domein, onafhankelijk, hulpverlening