consulent in gesprek

Werken bij MEE

MEE Utrecht, Gooi & Vecht biedt ondersteuning aan kwetsbare burgers in een groot aantal gemeenten in de provincie Utrecht en regio ’t Gooi. Onze consulenten werken in diverse gemeenten zowel in de basisinfrastructuur als in sociale (wijk) teams. Zij ondersteunen de cliënt op alle terreinen van het dagelijks leven. MEE levert daarnaast Kennis en Adviesdiensten in het sociaal domein, zoals projectleiding, training en opleiding.

Werken bij MEE

Wil je meer informatie over de mogelijkheden om bij MEE te werken, dan kun je contact opnemen met Marijn van der Mijden, adviseur HRM, via T 030 264 22 00.

Vacatures

Ervaringsdeskundige MEE Infocentrum GGZ 

Lid cliëntenraad MEEr-groep

Vacatures bij onze samenwerkingspartners

Klik hier voor het actuele overzicht van vacatures bij MEE Amstel en Zaan

Klik hier voor het actuele overzicht van vacatures bij De Wilg

Stage bij MEE

MEE vindt het belangrijk dat er contact is tussen het werkveld en opleidingen binnen het vakgebied. Door wederzijdse ontmoetingen blijven theorie en praktijk elkaar voeden. Eén van de manieren voor MEE Utrecht, Gooi & Vecht om dit te doen, is het aanbieden van stageplaatsen.

We bieden jaarlijks plaatsen aan voor de volgende opleidingen:

  • HBO-MWD, derdejaars, 24-32 uur (aanmelden van januari t/m maart, de selectieprocedure start in april)
  • HBO PPG (aanmelden van januari t/m maart, de selectieprocedure start in april)
  • HBO Personeel & Arbeid, derdejaars, 24-32 uur

Wil je meer informatie over de stagemogelijkheden bij MEE? Neem dan contact op met Jolien Meijer, adviseur opleidingen, via j.meijer@meer-groep.nl.